untitled-2

Wie zijn we

Dijkstra Huisman Infra is al ruim 20 jaar actief op het gebied van infrastructurele werken. Naast grond- en straatwerk verrichten wij rioleringswerkzaamheden en leveren wij bestratingsmaterialen, grint, grond en zand.

Wij beschikken over een modern machinepark waardoor wij in staat zijn om alle voorkomende werkzaamheden in eigen beheer uit te kunnen voeren. Dit maakt ons onafhankelijker van derde partijen.
Wij hebben korte communicatielijnen. De twee eigenaren zijn zelf rechtstreeks betrokken bij de uitvoering van de werkzaamheden. Hierdoor is Dijkstra Huisman Infra in staat om snel in te spelen op actuele situaties, maar ook nadrukkelijk de vinger aan de pols te houden ten aanzien van de kwaliteit van de geleverde diensten.

Om het kwaliteitsdenken binnen ons bedrijf te onderschrijven hanteren wij al jaren een managementsysteem waarin de aandachtsgebieden Kwaliteit (ISO 9001:2015), Veiligheid (VCA**) en de milieu (CO2-Prestatieladder niveau 3) zijn geïntegreerd. Wij realiseren ons echter terdege dat het bezit van welke certificaten dan ook, nog geen garantie zijn voor de kwaliteit van ons werk. De kwaliteit dat zijn wijzelf.

Bij ons is een afspraak een afspraak. Dit geldt voor onze klanten maar ook voor onze medewerkers. Mede hierdoor hebben wij een vaste ploeg van ervaren medewerkers om ons heen weten te verzamelen.